Wanhan Tehtaan kirpputorihalli

KORONAVIRUKSEN MAASSAMME AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILAN VUOKSI WANHAN TEHTAAN KOHTEET (Tehdasmyymälää ja kirpputoria lukuunottamatta) OVAT TOISTAISEKSI SULJETTU. 

Wanhan Tehtaan kevään 2020 kirpputori-info:

Pöytien tyhjennys alakirppikseltä 11.-13.5. klo 10-15. 
Yläkirppis avataan 14.5.

Avoinna Ma-Pe 10-17, La 10-15, Su 12-17.
Osalle soitetaan henkilökohtaisesti ja sovitaan eri tyhjennysajat ruuhkien välttämiseksi. Kirpputoria koskevat tiedustelut numeroon: 046 889 2870 


________________________________________________________________


Yläkerran kesäkirpputorihallin
TIEDUSTELUT JA PÖYTÄVARAUKSET
7.4.2020 alkaen VAIN PUHELIMITSE 
puh 046 889 2870 klo 10-15 välisenä aikana


Hinnat 2020:

Alla olevat pöytämaksut käsittävät koko kesäkauden 14.5.-30.9.2020

50,00€ + 10% myyntiprovisio

Suuren suosion saavuttanut Wanhan Tehtaan kirpputori entisen silkkikutomon hallitilassa on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Kuten sanotaan: "Toisen romu on toisen aarre". Vaatteita, kankaita, astioita, sisustusesineitä, valaisimia, leluja, lastenvaatteita, työkaluja, retroa, antiikkia ja paljon muuta. Koskaan ei tiedä mitä tarpeellista etsivä voi kirpputorilta löytää. Tervetuloa siis tonkimaan ja tekemään löytöjä Wanhan Tehtaan kirpputorihallista! Kirpputorin toiminnasta vastaa Killinkosken kyläyhdistys ry.

Kirpputorin läheisyydessä toimii vanhojen kirjojen "Kirjakirppu" joka on täynnä vain ja ainoastaan vanhoja kirjoja ja pitää yllä vanhaa antikvariaattiperinnettä.

Kirpputorin myyjille halutessaan käytettäväksi valmis tulostettava hintalappupohja:

Tulostettavia hintalappuja (PDF)

Wanhan Tehtaan kirpputorin säännöt

Myyntipaikka on otettava käyttöön avauspäivään mennessä tai varaus peruuntuu ja paikka luovutetaan ensimmäiselle jonotuslistalla olevalle asiakkaalle. Kirpputori avautuu 14.5. ja sulkeutuu 30.9.

Paikka tulee tyhjentää 30.9. mennessä.

Maksu on suoritettava etukäteen ennen tavaroiden tuomista tai sen yhteydessä.
Myytävien tuotteiden on mahduttava myyjälle varatulle paikalle tai esim. pöydän alle.

Tuotaessa tavaroita myyntiin, on tavarat merkittävä selkeästi asianmukaisilla hihtalapuilla joista ilmenee myyjän oma koodi (eli paikan numero), myytävä tuote sekä myyntihinta. HINTALAPUT TULEE OLLA KASSALLA HELPOSTI IRROITETTAVISSA (ei mielellään teippiin kirjoitettua tekstiä). Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, älä sutaa vanhaa lappua vaan tee tilalle AINA uusi hintalappu sekaannusten välttämiseksi.

Arvokkaammille myyntituotteille on varattuna lasivitriinikaappi kassan vieressä.

Tilitystä tulee pyytää etukäteen, suositus 1-2 pv aikaisemmin.

Emme ota myntiin elintarvikkeita, öljyjä, maaleja, ammuksia, aseita tai muuta palonarkoja tai vaaraa aiheuttavia tuotteita. Emme myöskään aikuisviihdettä tai siihen viittaavaa tavaraa. Kirpputorilla myydään yksityisten ihmisten tarpeettomiksi jääneitä tavaroita, eli ei saa myydä uusia tuote-eriä, varastettuja tai piraattituotteita. Vastuu vastoin näitä ohjeita myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaika vuokranneella.

Siisti myyntipaikka on houkutteleva ostajalle, pidäthän siis huolen paikkasi siisteydestä tarkastamalla sen myyntikauden aikana tasaisin väliajoin ja halutessasi tuoden myös lisää uusia tuotteita myyntiin.

Kyläyhdistys ei vastaa myyntiin jätettyjen tuotteiden katoamisesta, väärään paikkaan kulkeutumisesta tai rikkoutumisesta.

Allekirjoittamalla ja maksamalla paikkavuokrasi kassalla, sitoudut noudattamaan yllä esitettyjä vuokrausehtoja.

Kirpputorilta saadut varausmaksut ja myyntipalkkiotuotot menevät kyläyhdistyksellemme kylätoiminnan ja Wanhan Tehtaan sekä kirpputorin toiminnan kehittämiseen

Osoite:
Killinkosken kyläyhdistys ry,
Inkantie 60, 34980 Killinkoski,

Tiedustelut ja varaukset:
kirpputorin aukioloaikana kirpputorin puh. 046 889 2870